Opće informacije

Poštovani,

medicinske sestre Klinike za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice i Udruge medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za dermatologiju organiziraju 3. Kongres Udruge medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za dermatovenerologiju koji će se održati u hotelu Kolovare u Zadru 26., 27., 28. i 29. listopada 2023. g. pod nazivom „Novi izazovi u zdravstvenoj njezi dermatološkog bolesnika“. 

Pozivamo Vas da nam se pridružite u realizaciji kongresa, ali ovaj puta kroz četiri mogućnosti: aktivno sudjelovanje u znanstvenom dijelu kongresa, kroz radionice i izložbeni prostor, te sponzoriranje same realizacije kongresa. 

Kroz sudjelovanje u znanstvenom programu, u trajanju od 20 minuta, imali biste mogućnosti prezentirati znanstvene rezultate (studije) korištenja određenih proizvoda, na isključivo ne marketinški način. Moguće je prikazati najnovije metode, terapiju i rezultate u liječenju i njezi različitih kazuistika dermatoloških bolesnika. Mogućnost Vašeg sudjelovanja kroz radionice ostvarila bi se u prostorima predviđenim za održavanje kongresa u vremenu poslije predavanja, kroz koju će biti moguće predstaviti Vaše proizvode i praktično prikazati način njihove primjene. O cijeni izložbenog prostora, predavanju i radionicama bit ćete naknadno izvješteni.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo Vas da potvrdite svoje sudjelovanje najkasnije do 1. kolovoza 2023. godine tajnici udruge Anamariji Tvorić na e-mail: akupinic@gmail.com ili druga.derma@gmail.com.

U nadi pozitivnog i skorog odgovora, srdačno Vas pozdravljam!

S poštovanjem,

Predsjednik/President

Željkica Čubrilović, mag. med. techn.

Tehnički organizator

FILIDA TRAVEL
Dore Pfanove 7, Zagreb

derma@filidatravel.hr 
tel: 385 1 4616 522
fax: 385 1 4616 521